Varje år bjuds återförsäljare till Disney från hela Europa in till Disnyeland i Paris för att under ett par dagar uppleva parkerna och se alla hotell.

I år är vi sex glada medarbetare från Sembo som fått äran att åka iväg. Oh vilken resa. Ingen av oss har varit här tidigare och vi kan lova att vi är MER än imponerade. Några tårar letade sig till och med fram i ögonvrån när vi igår kväll såg introshowen framför Törnrosa slottet. Detta är så proffsigt….endast Disney kan göra något i denna stilen! Årets tema faller äntligen på plats för oss. De nya hjältarna som vi vuxna inte har växt upp med är figurer som Buzz, Prinsessan Tiara, Sally, Ratatouille och massor med fler “nya” Disney hjältar som nu även har fått en plats en plats i våra hjärtan. Vi är förälskade och detta är inte bara ett äventyr för barn….

disney dag 1 och 2 010

När vi landande på Orly flygplats i Paris går det en buss varje timme till Disneys hotell. Lene, Marie, Malin och Emma på bilden. Smidigt, enkelt och Disneykänsla redan från början!

disney dag 1 och 2 013

Lätt lunch framme på Sequoia Lodge, Helen och Caroline hugger i en god fransk bagutte! Ett hotell med stor mysfaktor, stor brasa, rustikt med stenväggar och supercosy!

Nu är det dags för hotellvisning, återkommer med bildbevis på det! Tack för nu, à bientot!