Nederländerna eller Holland som landet också kallas, förknippar vi ofta med träskor, tulpaner och öl. Amsterdam med sina kanaler, Van Gogh, alla museer och små, pittoreska hus är också något som vi ofta tänker på.

Zandvoort_1080x1080Utöver allt detta har Holland också trevliga semesterparker, Center Parcs. Det är barnvänliga stugbyar, där man bor i fina hus eller stugor och har tillgång till både inomhus vattenparker, stränder och många aktiviteter.

Eftersom avstånden är korta i detta lilla land som ligger vid havet, betyder det att det går att kombinera sol och bad med shopping, kultur och natur. Det finns helt enkelt något för hela familjen i Holland.

Passa på och upplev Holland och Center Parcs du också!Eemhof

Djurparken De Apenheul är ett exempel.  En djurpark där djuren bestämmer? Ja absolut, det är en känsla som du får när du besöker Apenheul i Apeldoorn. Här går aporna fritt runt i parken och du får möjlighet att bli vän med dem.

Eemhof_1200x442Batavia Stad Fashion Outlet  ligger i Flevoland, Nederländernas nyaste och självutnämnda provins. Här hittar du mer än 100 butiker, restauranger och kaféer, och atmosfären är alltid bra. När du går från Batavia Stad är det med ett nöjt leende på läpparna och åtminstone en påse i handen.

The Miffy Museum Den lilla, glada kaninen Miffy är känd för både små och stora. I Utrecht finns Miffys egna museum där barnen kan utforska världen på samma sätt som Miffy gör i böckerna, skrivna av den berömda holländska författaren Dick Bruna.

Zandvoort_1200x442Madurodam, miniatyr stad Även de minsta i familjen känner sig som hjältar när de går igenom Madurodam! Den ikoniska och populära miniatyr-nöjesparken ligger i Haag, och ett besök här är ett perfekt sätt att se alla kända attraktionerna i en dag!

Louwman Museum Från klassiska bilar till Formel 1 tävlingsbilar – Motor Show Louwman Museum i Haag har hundratals bilar som är bland de häftigaste i världen! Denna privata samling har bilar som James Bonds Aston Martin och Elvis Presleys skräddarsydda Cadillac Fleetwood.

Ostarnas huvudstad, Gouda Ost, ost och mer ost! Nederländerna är känt för sina ostar och här förstår du varför! De traditionella marknaderna i både Alkmaar, Edam, och naturligtvis hemstaden av världens mest berömda ost Gouda, ​​är alla väl värda ett besök. Här kan du provsmaka Nederlands bästa ostar i rätt omgivning.

Zelande_1200x442Deltapark Neeltje Jans Nederlands största vän och fiende är havet. På ett lekfullt och interaktivt sätt, kan alla lära och uppleva kampen mot vattnet i Delta Park Neeltje Jans. Den kombinerar vattenrutschbanor, show med sälar och sjölejon, och även en orkan simulator, med fakta om vatten effekter. Delta Park Neeltje Jans ger hela familjen en spännande dag.

Het Arsenaal Var en pirat för en dag i Het Arsenaal i Vlissingen! Upplev Nordsjöns underverk och upptäcka hur det är att vara en pirat med hjälp av simulatorer. Het Arsenaal är också hem åt många fiskarter, och om du vågar kan du också klappa en haj!

Maritiem museum Rotterdam har en enorm hamn och här kommer båtar från hela världen. Martitiem Museum ger dig en bra inblick i det marina livet i en av världens största hamnar. Med interaktiva upplevelser, lekplatser och mycket mer, är museum perfekt för hela familjen.