Det är inte varje dag man är på party med Emma Wiklund, Patrik Sjöberg, Patrik Ekwall, Micael Bindefeldt,  Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren, Arga snickaren, Sångaren i The Poodles (kan inte minnas hans namn), Panos Emporio och Dogge Dogelito! Ännu mer ovanligt är att man står i ett badland med dem och dricker Karibiska Cocktails på arbetstid…

När Stena Line koncernen öppnade sitt nyrenoverade badland The Reef i Frederikshavn i Danmark så blev det verklighet för min del. Måste erkänna att jag fick en del ångest gällande min träning när jag rörde mig i närheten av Emma Wiklund. Jag ångrade omedelbart allt onyttigt jag stoppat i mig de senaste 20 åren.

The Reef The Reef 

 The Reef

Fick dock lite tröst (inte mycket) när jag ställde mig bredvid Patrik Sjöberg. Han är för övrigt nästan lika lång som jag. Jag har alltid gillat Patriks lite obstinata inställning till omvärlden och kunde inte låta bli att tränga mig på honom och prata en kort stund med honom. Han verkar vara en mycket trevlig man så länge han inte tycker illa om en. Under vårt samtal som varade ca en minut så hann han inte börja tycka illa om mig (tror jag). Jag passade på att kommentera vår gemensamma faktor d v s längden. Patrik verkade för övrigt trivas bra i samma sällskap som en annan Patrik d v s Patrik Ekwall.

 

The Reef The Reef

 The Reef

Jag glömde dock snabbt bort detta med vikten när jag började titta runt mig. Det serverades nämligen Karibiska läckerheter i alla dess former hela tiden på detta party. Jag tror dock att jag klarade mig relativt bra denna gång. Läckerheterna verkade nämligen vara väldigt nyttiga sådana denna gång.

The Reef

Jag fick mig också en pratstund med “tutti del capo” d v s chefens chef Dan Sten Olsson. Han äger Stena Line koncernen och är alltid positiv och på gott humör. Han är verkligen en person som ger energi istället för att ta. Det är han som gjort det möjligt att skapa en så fin och unik produkt som The Reef. Ryktet säger att Dan var en av de första som var i badlandet och provade på alla attraktioner! Här nedan ser du Dan i en diskussion med Panos Emporio.

The Reef  

Jag har själv två flickor på 6 & 9 år. De kunde inte vara med denna gång av praktiska orsaker. Men jag är säker på ett par saker. De måste få åka till The Reef inom kort och när de väl är där så kommer de att trivas väldigt bra! Attraktionerna är precis på rätt nivå för dem. Båtresan till Frederikshavn från Göteborg går snabbt och sedan är det bara en kort promenad från båten till The Reef. Hotellet är verkligen renoverat smakfullt och det Karibiska temat över badlandet är unikt. Det som också kändes bra med badlandet var att det fanns en hel del bra aktiviteter även för oss vuxna. Flera Jacuzzis, ett par bastun och en välfylld bar:-) Om du ännu inte vet vad du skall göra på din semester i sommar och vill ha en riktigt prisvärd lillsemester så är det bara att prova på nya The Reef.

http://www.sembo.se/Accommodation/Accommodation.aspx?SupplierCode=DK-1339&type=0.

Slutligen:

1. Arga snickaren var glad

2. Panos Emporio var väldigt trendigt klädd

3. Patriks Sjöberg var coolast

5. Emma Wiklund var stiligast

7. Dogge Dogelito och jag har en gemensam vän som dessvärre inte finns bland oss mera

8. Tyskland vann nyss 4 – 1 över England i fotbolls VM. Det var rättvist men tråkigt för England som jag börjar unna en framgång