Säger ordspråket. Själv tycker jag nästan det är lika roligt att förbereda resan. Att planera, tvätta bilen och packa. Tänka till, så man inte släpar på för mycket grejer. Eller glömma något…. Sen finns det dem som tar det med ro. Min dotter Ema är sån. Liten tjej i stora världen….

P1000115

Hur ser världen ut för en sexåring? Hur ser deras drömsemester ut? Funderat mycket på det och kommit fram till att…

P1000219

semesterglassen inte är det viktigaste. Att det är ännu viktigare att göra saker tillsammans. Att dela på upplevelserna. Att hitta den bästa och största pizzan i en okänd ort kan vara en misstänksam upplevelse….

P1000123

Många frågar mig om “hur ska vi göra för att få de där fina semesterminnena med hem i bagaget”. Som om jag vore någon expert. Men att resa med barn är alltid en härlig upplevelse. Mitt bästa tips är egentligen bara att planera väl men vara öppen för lite äventyr. Att inte vara rädd för att svänga av motorvägen om våra barn ser något som verkar spännande…

 P1000118

Att se barnen lyckliga och nöjda måste väl ändå komma högt på våra “vuxenlistor” över vad som är en bra semester.

P1000211

Snart åker vi iväg igen. Har planerat. Har skrivit listor över packning. Ska snart tvätta bilen. Ser verkligen fram emot denna semester. Efterlängtad. Tre veckor med Ema. Massor med upplevelser och nya lärdomar. Om nya platser och varandra.

 

P1000145

 

Bloggar nog lite då och då. För att berätta. Ema och jag önskar er alla en riktigt fin sommar!