Årets Giro d’Italia 2012 började i – hör och häpna – Danmark. Herning och Horsens i Mittjylland har varit värdar för den första etappen av detta spektakulära cykelloppet. Hela världens ögon har därmed varit fokuserade på dessa två byar som ligger i en fantastisk fin natur. Så det kan vara inspiration till att åka till just detta område och hyra cyklar själv. Du kan t ex kombinera det med ett hotell med ett mycket trevligt Spa – välj då Vejlefjord Hotel. Eller ett Scandic hotell som Scandic Bygholm Park med centralt läge i Horsens.

UCI Road World Champignonships 2011 in Copenhagen and Rudersdal Giro dItalia 2012 starts in Denmark

Legoland

Just nu i maj och juni har vi en mycket attraktiv Legolands kampanj där du kan bo 2 nätter men endast betala för 1. Samtidig får du rabatt på inträdet till Legoland parken. Boka in inträde till Lejonparken Givskud Zoo också – här kan ni köra in bland lejonen med er egen bil – se erbjudande här

legoland-landingpage

Karneval

Varför inte passa på att åka till Aalborg nu i maj och uppleva karnevalen på nära håll? Karnevalen äger rum den 25-26 maj 2012. Passa på att bo centralt i Aalborg på Helnan Phønix Hotel så du kan låta bilen stå kvar på parkeringen under vistelsen och promenera runt i stan.

w5

Här kan du bland annat beundra fantastiska kostymkreationer av  designern som vunnit första priset  3 år i rad på Venedigs Karneval.

Slå dig ner med en god öl eller ett glas vin och njut av alla människor runt omkring dig.