en tidig morgon i rovinj

Vi tog båten ut till ön St Andrea för att besiktiga Hotel Istra. Det var tidig morgon och allt var lugnt och stilla. Det kändes som en perfekt morgon och att vi har världens bästa jobb. Både Jens och jag tog fram våra kameror. Men tro mig det är omöjligt att fånga den harmonin vi kände på bild.

P1010248

Båtresan ut till ön tar en kvart. På vägen passerar du en del öar som man bara kan drömma sig bort till. Tänk att hyra en liten båt i hamnen, packa picknick korgen och hitta en fin klippa att slappa på….

P1010251

Men vi skulle jobba och ut till hotellet kom vi. Efter hotellbesiktningen tittade vi runt på närområdet. Hotel Istra har bla. ett fantastiskt poolområde med flera pooler i olika etage. Längst bort ligger poolen med skön solterrass och en bakgrundsfärg som man kan gilla eller inte. I övrigt är färgtonerna på hotellet lugnare…..

P1010253

Rovinj är ett riktigt smultronställe. Här finns gott om restauranger, barer och caféer. Går du mot kyrkan i gamla stan stöter du på små restauranger med plats för ett fåtal bord. Utsikten är underbar.

IMG_0111

På en del caféer får inte ens bord och stolar plats. Då sitter du på sköna dynor direkt på klipporna. Som på den här mysiga champagnebaren.

IMG_0110

I Rovinj får du en garanterat fin semester antingen du reser i par eller med familjen. Alla gillar Rovinj!

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Ann-Sofie

    Verkar som ett lugnt ställe där man kan rå om varandra ju! :) Behöver vi alla i vårt hektiska samhälle!

2 Pingbacks

  1. Gordon
  2. jamie

Leave a Reply