Hemma igen!

Befinner mig åter på min favorit ö i Kroatien, ön Brac. Efter en första natt i mysiga Split tog vi morgonfärjan ut till ön. I färjeläget var det ganska tomt.

P1010461

 

Besökte några nya anläggningar som skulle kunna vara av intresse. Bland dessa hittades denna pärla.

P1010465

P1010464

Perfekt för par som letar efter en hideaway. Här finns bara elva rum, hög mysfaktor och inga barn som skvätter i poolen.

Sen tittade jag på ett helt nybyggt litet lägenhetshotell som drivs i privat regi av en kroatisk familj. Här är perfekt för familjen med simkunniga barn. Lägenheterna är av hög klass, poolen skön och till byn går man på några minuter.

P1010479

Här har du antingen utsikt över poolen eller ut över havet.

P1010480

Slutligen, sent på söndag eftermiddag kom jag äntligen till  min underbara, härliga favoritby,byn Postira. Här trivs jag som bäst och det känns alltid som att komma hem.

P1010483

I dagarna har man börjat bygga förtöjningsplatser för ca 30 segelbåtar.Typiskt, precis när sommarsäsongen drar igång. Tack och lov stör inte arbetet semesterlugnet. Men undrar vad denna utveckling kommer att leda till. Ikväll ska jag äta middag med en av hotelldirektörerna i byn och borgmästaren. Vi får se vad de har att säga.

 

P.S. Det är nästan 30 grader varmt och solen skiner långt in på kvällen.

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Susanne

    Hej,

    Låter underbart! Vad heter hotellet o när kan man boka in sig där?

    Alltid Sembo för mig o min familj, Susanne

1 Pingback

  1. Glenn

Leave a Reply