Det kan för en del verka tidigt att redan nu tänka på sommaren 2011. Men många håller nog med mig om att det är ganska angenämt. Redan nu börjar mina egna funderingar och jag har tillsammans med familjen kommit rätt långt i planeringarna. Det lutar starkt åt Sorrento/Amalfikusten, Rom och Franska Rivieran. Men det är inte bara åt mig själv jag sitter och spånar. Jag måste ju även tänka på mina kära Semboresenärer. Därav en kombinerad inköp – och studieresa till la bella Italia.

Nyheter gillar vi

Italien, mitt absoluta favoritland, har många spännande orter och regioner. Och det finns mer att utforska. Därför åkte jag i förväg till “hemlig plats”. Eftersom jag själv blev angenämt överraskad av detta härliga resmål vill jag givetvis att våra kunder ska få ta del av detta. Så håll utkik efter nyheter i Italien under november månad. Här ser ni några bilder som ett litet smakprov. Vackra gröna kullar mot ett blått hav och fina badvikar är karakteristiskt för denna plats.

Vår nyhet är en plats som passar alla Många boenden har vackra vyer över kusten

 Sköna badvikar med fin sandstrand Mysiga gränder och bra restauranger

Efter fem dagar, strålande sol och kristallklart vatten begav jag mig norrut för att hämta resten av Semboteamet. Tillsammans skulle vi besöka nya spännande semesterbostäder och resmål i närheten av Venedig.

 I Venedig behövs en karta för att orientera sigI Venedig tar man sig runt till fots eller med en sk vaporetto

Vi var ute i en vecka och besökte bl a några av våra mest populära orter; Lignano, Bibione, Caorle, Caorle Lido Altanea och Lido di Jesolo. På dessa orter besökte vi såväl nya som befintliga semesterbostäder. Och för dig som saknar hotell i Lignano har vi inför 2011 valt ut ett flertal. Vilka nyheterna är kommer ni att få ta del av i november när vi släpper vårt sommarprogram.

Även du som är sport- och golfintresserad bör hålla utkik efter våra nyheter.

Till sist vill jag önskar er alla en riktigt skön höst. Själv funderar jag starkt på att i oktober ta en weekendresa till en av Europas vackraste städer, Rom.

Av erfarenhet vet jag, då jag tidigare bott i Rom, att det fortfarande är varmt & skönt, att maten är god (Romarna är kända för sin matlagning) och att glassen smakar lika gott som vanligt.

Ps. Är du precis som jag ett “Italienfan” och gillar vacker natur, sol&bad, god mat och pittoreska byar, då är du välkommen att besöka vår hemsida