Letar du efter ett aktivitetsspäckat resmål som passar hela familjen? Då kan LEGOLAND Billund Resort varmt rekommenderas. På området, som sträcker sig från kust till kust på södra Jylland, hittar du världens första LEGOLAND®, upplevelsehuset LEGO® House, semestercentret Lalandia® och GIVSKUD ZOO®. Det är inte bara lätt att ta sig hit, avstånden mellan alla aktiviteter är korta vilket är perfekt för dig med yngre barn.

På bara 4-5 dagar kan ni uppleva allt som finns i området. Spendera 2 dagar i spännande Legoland, 1 dag med massor av aktiviteter och badskoj på Lalandia, 1 dag med att utforska djur på Givskud Zoo och 1 dag i fantastiska LEGO House.

Lalandia har ett erbjudande året om där du i utvalda perioder kan bo 3 nätter och betala för 2. Varför inte då stanna 3 nätter i ett mysigt hus på Lalandia Billund och sista natten checka in på nya fantastiska LEGOLAND® Castle Hotel, eller också ett tematiserat rum på Hotel LEGOLAND® . Garanterat en succé hos de små!

LEGOLAND® öppnar för säsongen den 30/3 – med massor av spännande nyheter.

Lalandia®

LALANDIA®

Lalandia bjuder på sydländsk atmosfär med massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Här finns bland annat Monky Tonky Land, lekplatser, barndiskotek och barnshower, samt bowlingcenter, minigolf och en skridskohall. Men den kanske största attraktionen av alla är Aquadome™, fullpackat med hisnande vattenrutchkanor, stor vågbassäng, bubbelpooler, bastuanläggning och ytterligare pooler i olika former.

LEGO® House

LEGO® HOUSE

Låt kreativiteten flöda på unika Lego House som är ett upplevelsehus för både barn och vuxna. Lego-klossen blev till i Billund och här kan du uppleva magin bakom Lego och bli inspirerad av de oändliga möjligheterna för lek och kunskap, som Lego-klossen ger. Missa inte Masterpiece Gallery där du kan få uppleva de största och häftigaste Lego-mästerverken som någonsin byggts.

LEGOLAND®

LEGOLAND®

Legoland är kanske mest känt för sitt Miniland, en stor värld i miniformat byggt med över 20 miljoner Lego-klossar.  Men här finns många andra attraktioner väl värda att spana in. Årets nyhet är den storslagna riddarshowen Battle of The Brick där åskådarnas hjälp behövs för att vinna den eftertraktade Lego-trofén. Missa inte heller Lego Ninjago World där dina ninjakunskaper sätts på prov.

GIVSKUD ZOO®

GIVSKUD ZOO®

Kom nära fler än 70 olika arter och över 1000 djur på Givskud Zoo som ligger endast 20 min från Legoland. Här finns även en spännande dinosauriepark med med fler än 50 dinosaurier i naturlig storlek. Likaså kan du möta de gigantiska jättarna från istiden och uppleva historien genom en gigantisk interaktiv utställning med massor av upplevelser och aktiviteter för hela familjen.