Här kommer så några bilder kring andra attribut som sticker ut från “vardagsmontern”. Många utställare har anammat detta tema, och varje år tycker jag mej se större och större kreativitet i syftet att locka besökare. “Annorlunda” är naturligtvis inte synonymt med att jag vill göra business, men för all del, det funkar såtillvida att jag faktiskt stannar upp och tar notis!

DSC_0292

Ta t ex Emirates. En 1:a klass hytt med TV-skärmar med film i fönstren som verkligen gav känslan att du var i luften. Kitschigt, javisst!

DSC_0306

Jag undrar om vi inte ser ett unikt foto här?! Två kakmonster på samma bild! Det är vår anläggning Portaventura strax söder om Barcelona som har Sesam Adventure som en av 2012 års nya attraktioner. En riktigt bra nöjespark faktiskt!

DSC_0313

Här är faktiskt Premier League bucklan. Mäktigt stor! Innan jag fick fota scannade Man U personalen min mässbadge. Om jag skulle stoppa pjäsen i bröstfickan och smyga ut. Typ…

DSC_0317

Polen och Ukraina fokuserade naturligtvis på EM i Fotboll. Här var det frikladd på jätteboll.

DSC_0315

Gillar verkligen Floridas iskalla och fiffiga ögonbrynshöjare! Skrapade bilrutorna vid 7-tiden imorse här i Skåne. Då tänkte jag faktiskt på just den här installationen!

DSC_0322

Manligt?! Ja. Vet inte riktigt vem som stod bakom detta. Men en eye catcher var det utan tvekan. Bland oss män vill säga…

DSC_0324

Slutligen kunde jag inte låta bli att fundera över regionen Valencias plocke-pinn monter. Om dom nu spikar ihop den på plats, hur vet man vilken pinne som skall sitta vart?

Snart kommer London Calling… Part 3. Som lite kort handlar om utom-mässiga funderingar och konstateranden. Missa inte den!