Fortfarande i England för Big Fat Indian Wedding. Nu hade maken och äldste sonen (6 år) också anslutit. En hel dag ledigt innan den sista indiska ceremonin. Då skulle hela familjen Johansson, mina föräldrar och min syster (bruden) in till London för lite sightseeing.

DSC_0395 DSC_0398

Målet för dagen var London Eye och London Sea Life Aquarium,  som ligger precis bredvid varandra.

 DSC_0396 DSC_0424

Mycket viktigt tips: Boka biljetter i förväg via internet!!!!! Då kan du hämta ut dina biljetter i en automat eller i en snabbkassa.

Annars kommer du göra som vi, spendera mycket av tiden i kö för att först köpa biljett, och sen ytterligare en kö för att komma ombord London Eye…  Men inga problem med barnen i kön, vi stack iväg o köpte mat, så fick de helt enkelt äta lunch i kön. French Hot Dog till den ena och grekisk pastasallad till den andre. De har lite olika smak… Och så en macka till mig, som blir en riktig grinolle så fort blodsockret faller.

I London Eye åker du i en stor kapsel som rymmer ca 25 pers, med sittbänk i mitten. Turen tar 30 min och du har en väldigt fin utsikt över London, i alla väderstreck. Barnen var inte så imponerade, de hade tänkt sig lite mer fart i det hela.

DSC_0401 DSC_0412

Men man kan alltid ta kul bilder:

DSC_0422

Och sen kan man träffa kul folk som undrar om man ser byggnaden som rymmer “Ministry of Silly Walks”.

Vidare till London Sea Life Aquarium som är en riktig höjdare både för barn och vuxna! Här finns det fiskar i alla möjliga storlekar och färger. Hajarna imponerande mest! Man kunde till och med gå på en glasplatta som gick över akvariet där hajarna simmade. Lite läskigt. Här har David och Victor hittat Nemo!

DSC_0433 

Konklusion: jo det funkar att åka till London med 2 livliga pojkar på 4 och 6 år.