Om Sembos Reseblogg

Vad sker egentligen bakom kulisserna hos en researrangör? Med denna blogg hoppas vi kunna vara lite mer transparenta och visa er hur delar av vårt arbete ser ut!

Följ vårt säljteam som måste veta exakt hur maten smakar på Disney, våra produktchefer som ska hitta det bästa utbudet av lägenheter för alla smaker i Frankrike, de bästa vägarna ner i Europa och de bästa hotellen i New York! Men även hur vår marknadsavdelning förbereder mässor, fotografering av orter och produktion av våra magasin och inte minst hur vår IT avdelning planerar nya coola funktioner av vår hemsida!

Häng med bakom kulisserna hos Sembo!

1 Comment

 1. Hej,

  Mitt namn är Maja Räftegård, och jag arbetar för Pelican Self Storage, ett magasineringsföretag som erbjuder smarta förvaringslösningar för privatpersoner och företag.

  En stor och viktig kundgrupp för Pelican är de som reser utomlands under en längre period, då många av dessa vill magasinera sina möbler/ägodelar när de är iväg så att de kan hyra ut sin lägenhet. Just därför tänker jag att det hade kunnat vara intressant för era läsare att ta del av det tipset :-) Jag tänker att det hade passat perfekt på eran blogg.

  Hade du/ni varit intresserade av att skriva ett sådant inlägg?

  Jag hjälper självklart mer än gärna till att sätta ihop ett kort inlägg om vad man ska tänka på när man reser under en längre tid.

  Ser fram emot att höra från dig! ????

  Bästa hälsningar,

  Maja Räftegård

1 Pingback

 1. curtis

Leave a Reply