barnkul_950x350

Sommaren tar aldrig slut i de subtropiska äventyrsbaden! Oavsett om regnet piskar och åskan mullrar där ute så råder alltid härlig sommarvärme på badlanden. och barnen kommer att älska det. Perfekt för sportlovet om man inte vill eller kan åka så långt. Våra härliga äventyrsbad i Danmark och Tyskland ligger bara en färjeresa bort.

På ett badland finns det något för alla. Upplev känslan av den snabba vattenrutschbanan, att det pirrar i magen och stänket av vatten i ansiktet, tillsammans med alla barnens skratt.  Vill du hellre koppla av i en varm bubbelpool eller ta en skön bastu finns detta på många av våra badland. Välj något av våra många badland i Danmark eller Tyskland. 

the-reef-fredrikshamn-Sembo

Det karibiska badäventyret The Reef Hotel & Resort i Fredrikshamn
Här möts ni av 32-gradig värme, vågskvalp, karibisk musik, mat och dryck. Buffet alla fredagar och lördagar samt på vissa lov. Bada, klättra och dyk efter skatter eller pausa i några av bubbelpoolerna. Ni bor bekvämt mitt i äventyret på gångavstånd från färjeterminalen. Nu kan du bo som en äkta pirat i våra fina temarum. Rummen är inredda helt i spännande piratstil med plats för 2 vuxna och 2 barn. Dessutom finns roliga Wii-spel, hemlig skattkista med överraskning och mycket mer! Boka The Reef här

lalandia-Sembo

Lalandia Billund
10 000 kvm badland med 28 grader i vattnet och 30 i luften hela året. I den häftiga rutschkanan Tornado som startar uppe vid templet, kan du åka 2 eller 4 i en gummiflotte. Upptäck också upplevelsepoolen Grottan som har ett stort akvarium med tropiska fiskar. Entré är gratis för boende på Lalandia.

Som om inte detta vore nog, finns här också en rad andra aktiviteter. Släpp loss barnen på ”Monky Tonk Land”, ett stort lekland inomhus med lekredskap för barn i alla åldrar. Här stannar barnen gärna många timmar eller till och med dagar! Fri entré. Eller besök årets stora attraktion på Lalandia ”Winter World”. Här kan du kämpa dig upp för den 9 meter höga klätterväggen, åka kälke- och skidor i en inomhusbacke eller ta en sväng på isbanan. Bad och lek, men det finns ännu mer att göra! Bowling, handboll, fotboll, tennis, fitnesscenter och inomhus minigolf – detta är några exempel på det stora utbudet av sportaktiviteter som du kan roa dig med medan badkläderna torkar.

Hungrig? Efter en lång dag är det skönt att sätta sig ner vid ett dukat bord. På torget Lalandia Plaza råder sydländsk avslappnad stämning där du kan slå dig ner och dricka en kopp kaffe på ett mysigt café, välja bland italienska specialiteter eller äta på snabbmatsrestaurang som har ett brett utbud – vill du, kan du ta med dig maten till ditt semesterhus.

Husen, som finns i olika storlekar, är välplanerade och rökfria. Dela gärna ett hus för 10 på två familjer. Det blir både billigare och roligare. Utomhus finns stora områden med massor av aktiviteter: Stora lekplatser, bollbanor och möjligheter att hälsa på några djur för de allra minsta. Och vill du inte gå, så ta en tur med Lalandia Expressen runt området. Det lilla minitåget Lalandia Express hämtar upp bland husen och tar dig till aktivitetscentret. Husen kallas: Classic 4, Classic Plus 4, Design Plus 6, Classic Plus 6, Nordic Plus 8 resp Classic Plus 8. Vid bokning av flera hus kan vi ta emot önskemål gällande att bo nära varandra men vi kan inte garantera detta.

Sök resor på sportlovet till Lalandia