Topp 5 – Spa-upplevelser i Sverige

Att resa på Spa har blivit dagens upplevelse. Och det är så underbart att låta kroppen sjunka ner i det varma vattnet, känna bubblorna brusa runt öronen och sedan få en riktig uppfriskande i kalltbadet.

En Spa-vistelse i dag är mycket mer än bara en badupplevelse. Det är den goda maten, avslappnad atmosfär, möjlighet att träna, för att inte tala om härlig massage och föryngrande kroppsbehandlingar. Det är helt enkelt att skämma bort sin kropp och själ! Längs den svenska kusten är Spa-hotell som pärlor på ett snöre och väntar på ett besök. Och här reser vi under hela året.

Här är Sembos topp 5 när det gäller svenska Spa-hotell:

Smögen HavsbadSE-3018-100784

Fantastiskt Spa-hotell i Smögen med fina rum, fri entré till Spa-avdelningen och en vild och vacker natur precis utanför fönstret.

Vann Spa Hotel & KonferensSE-3015-93810

Läckert hotell i vacker miljö i ett naturreservat på Gullmarnsstranden i svenska Bohuslän.

Falkenberg Strandbadfalkenberg2

Falkenberg Strandbad ligger vackert beläget på Skrea strand, en av Sveriges finaste stränder. Förutom underbara Spa-faciliteter har hotellet även en restaurang med mat av mycket hög kvalitet.

Ystad Saltsjöbadystad

En klassiker bland svenska hotell och ett av de mest populära när det kommer till Spa. Beläget i södra Sverige i det öppna skånska landskapet.

Ronneby Brunnronnebrunn

Ronneby Brunn Hotel Spa Resort är en av Sydost Sveriges största resort faciliteter. Här bor du mitt i fina Brunnsparken och på sommaren finns ett fantastiskt badland utomhus.

Se fler av Sembo Spa-erbjudanden här

 

← Previous post

Next post →

Leave a Reply