Självklart är resor något vi alla på Sembo brinner för, många av oss reser flera gånger per år både privat och med våra kollegor! Gästbloggen är dels till för att fler av våra medarbetare ska kunna dela med sig av härliga reseupplevelser, men den är också till för dig, våra kunder. Är du Sembo kund och vill blogga om din resa är detta det rätta forumet! Kanske vill du tipsa om bra stopp på vägen, någon mysig restaurang, en rolig händelse eller kanske en hel reseberättelse! Allt är välkommet!

Skicka ditt blogginlägg till semboblogg@sembo.se med bilder, text och namn, för en chans att komma med på vår blogg! Alla blogginlägg som publiceras premieras med 100kr presentkort hos Sembo. Sembo förbehåller sig rätten att avgöra vilka blogginlägg som kommer att publiceras och informerar de utvalda om detta i förhand. Redaktionell redigering av inskickat material kan förekomma innan publicering.

Har du några tankar eller funderingar så skicka gärna oss ett mail eller varför inte lämna en kommentar direkt här på bloggen!