Besökte London i förra veckan med mål att se våra nya hotell. Nu har vi även med  The Ritz. I två dagar gick jag och svettades i vårsolen. Människor gick omkring i kortärmade T-shirts, caféerna hade plockat fram bord och stolar och längst Oxford Street trängdes en mängd övervakade människor.

P1010226

Jag gillar storstäder men älskar de som har gröna oaser dit man kan dra sig tillbaka på eftermiddagarna och varva ner. Hyde Park låg nära mitt hotell, Hotel Holiday Villa, och grönskan och lugnet i parken gjorde att man piggnade till.

P1010229

Bodde högst upp på hotellet. Enkelrummen är inte stora men utsikten är den bästa. Så här vackert såg det ut i kvällsskymningen.

P1010224

Minns du trängseln i tunnelbanan i rush hour? Där de rutinerade ändå alltid hittat utrymme föra att läsa sina morgontidningar. No more. Slogs av häpnad över hur många som bytt tidningen mot en Ipad som de bläddrar i. Tar ju mycket mindre plats också….

London är en storstad, en riktig storstad. Vilken tid på året du än reser så finns här alltid något att hitta på. Och alltid något som överraskar. Just nu när kronan är stark finns all anledning att åka och möta våren i denna fantastiska stad. Klicka här och i ett nafs är du i vårt, Sembos, London.